Blog

Therefore™ osvaja zlatnu medalju SoftwareReviews-a i ponovno se ističe kao lider na ECM tržištu

07.12.2023.

Dragi korisnici i partneri Malex-a,

Sa zadovoljstvom delimo vest da je DMS program Therefore™ kompanije Canon, ponovo dobitnik visokih ocena od strane korisnika u godišnjem izveštaju InfoTech Research Group (ITRG) o softveru za upravljanje elektronskim sadržajem (ECM). Ova prestižna nagrada potvrđuje predanost pružanju izuzetnog korisničkog iskustva i istraživačkim inovacijama u oblasti ECM rešenja.

Nagrade koje smo osvojili:
  • Prepoznat kao lider u oblasti ECM (druga godina zaredom!)
  • Zlatna medalja SoftwareReviews-a za ECM rešenja
  • Najviša ocena za funkciju: Automatizacija radnog toka (druga godina zaredom!)
  • Najviša ocena za mogućnost: Lakoća implementacije
  • Visoke ocene za funkciju: Odobravanje fajlova i ePotpisi

Ove nagrade su rezultat vaših povratnih informacija i podrške koju pružate Therefore™ proizvodu. Vaše poverenje nam je od suštinskog značaja i inspiracija za dalje unapređenje našeg softvera.

Ako želite saznati više o InfoTech Research Group (ITRG), SoftwareReviews-u i detaljima o nagradama, posetite Therefore blog 

U Malex-u smo izuzetno zahvalni našim korisnicima koji su potvrdili da je Therefore™ proizvod koji zadovoljava i premašuje njihova očekivanja. Naš cilj je nastaviti pružati vrhunski proizvod koji se neprestano usavršava i odgovara na potrebe rastućeg digitalnog tržišta.

Želimo obavestiti sve potencijalne klijente koji trenutno ne koriste Therefore program da nas kontaktiraju kako bismo im pružili dodatne informacije i omogućili im pridruživanje našoj mreži zadovoljnih korisnika. Naš prodajni tim stoji na raspolaganju da odgovori na sva pitanja, pruži detaljan pregled funkcionalnosti Therefore programa i pomogne u proceni kako bi se osiguralo da naše rešenje savršeno odgovara specifičnim potrebama vašeg poslovanja.

Pridružite se brojnim preduzećima koja već koriste Therefore program i uživajte u prednostima koje pruža naša napredna tehnologija upravljanja elektronskim sadržajem. Spremni smo vam pružiti podršku u optimizaciji poslovnih procesa i unapređenju efikasnosti.

Hvala vam na poverenju i podršci!