Upravljanje dokumentima – Therefore (DMS)

Jednostavni softver za radni proces sa dokumentima koji pruža moćne funkcije – promenite način na koji upravljate i delite poslovne dokumente.

Prave informacije, nadohvat ruke

Pruža brz i efikasan protok informacija, uz bezbedan pristup, čuvanje, uređivanje i obradu.

dokument upravljacki sistem
1

Brži procesi

Brzo i lako snimajte papirne i digitalne dokumente. Zbog toga povećava produktivnost uklanjanjem administrativnih procesa koji oduzimaju puno vremena.
2

Zaštićene informacije

Održite kompatibilnost, uz zaštitu podataka. Napredna kontrola pristupa, prava za dozvole i mere protiv zloupotrebe, za stalnu zaštitu informacija.
3

Bilo koji uređaj, bilo kada

Therefore pruža pristup preko veba u realnom vremenu, na svakom uređaju. Sada zaposleni mogu da preuzimaju potrebne informacije bilo kada i sa bilo kojeg mesta.

Napravljen za sve organizacije

 

Therefore je fleksibilno, prilagodljivo rešenje dizajnirano za organizacije svih veličina. Od Therefore Personal Edition i Business Edition do Therefore Online zasnovanog na informatičkom oblaku, postoji paket za svaku situaciju.

Obezbedite kontinuitet

Neprekidno pravljenje rezervnih kopija i postojano skladište za podatke pomažu vašoj organizaciji da se vrati poslovanju nakon požara, poplave ili drugih katastrofa.

Unapređena saradnja

Bezbedna saradnja u realnom vremenu, sa pametnom kontrolom verzija, omogućava zaposlenima da sa pouzdanjem sarađuju na najnovijim dokumentima.

Analiziranje i automatizovanje

Lako identifikujte „uska grla“ za procese uz dinamičko ad hoc i automatizovano izveštavanje, kao i pristup ključnim pokazateljima učinka, za radne procese za arhiviranje i dokumente.

100% prilagodljivo

Otključajte efikasne procese za podatke za preduzeće uz Therefore

Razgovarajte sa našim timom

Potpuna bezbednost u informatičkom oblaku

 

Potrebno je da se informacije kreću sa vama, a Therefore Online vam omogućava da brzo i lako pristupate informacijama, gde god da se nalazite, iz informatičkog oblaka. Prave se bezbedne rezervne kopije podataka, zaštićene od spoljnih pretnji.

Trenutno čuvajte i preuzimajte informacije

 

Informacije mogu da budu strateški faktor – ostanite u prednosti na konkurentnom tržištu, uz intuitivno upravljanje informacijama.

 

Preuzmite Therefore brošuru

dokument upravljacki sistem
Pozovite naš tim radi konsultacije