THEREFORE

Jednostavni softver za radni proces sa dokumentima koji pruža moćne funkcije – promenite način na koji upravljate i delite poslovne dokumente.

Pogledajte video
Obezbedite kontinuitet

Neprekidno pravljenje rezervnih kopija i postojano skladište za podatke pomažu vašoj organizaciji da se vrati poslovanju nakon požara, poplave ili drugih katastrofa.

Unapređena saradnja

Bezbedna saradnja u realnom vremenu, sa pametnom kontrolom verzija, omogućava zaposlenima da sa pouzdanjem sarađuju na najnovijim dokumentima.

Analiziranje i automatizovanje

Lako identifikujte „uska grla“ za procese uz dinamičko ad hoc i automatizovano izveštavanje, kao i pristup ključnim pokazateljima učinka, za radne procese za arhiviranje i dokumente.

THEREFORE

Therefore™ je softver za upravljanje dokumentima koji omogućava korporativno upravljanje sadržajem i efikasne radne procese za dokumente. Omogućava vam da kreirate centralnu bazu podataka na svom serveru, za snimanje i čuvanje dokumenata i informacija organizacije.

Otključajte efikasne procese za podatke za preduzeće uz Therefore

100% prilagodljivo
KONTAKT

Brzo pristupajte informacijama bilo gde

Uz moćne opcije za pretragu i za kompletno prepoznavanje optičkih znakova za tekst, možete da pronađete dokumente bez obzira na to gde se nalaze u sistemu, na osnovu metapodataka ili sadržaja.

Therefore™ Portal predstavlja odličan način za bezbedno deljenje dokumenata sa spoljnim korisnicima, koji mogu da pristupe sopstvenim dokumentima samo za čitanje (pregled i preuzimanje). Portal može da se ugradi na veb stranicu i da se uklopi u izgled vaše kompanije.

Pružite zaposlenima brz i bezbedan pristup informacijama koje su im potrebne u svakom trenutku i na svakom mestu uz aplikaciju Therefore™ Go za Android i iOS uređaje, koja omogućava dvosmernu komunikaciju u realnom vremenu.

Upravljanje dokumentima i automatizacija radnog procesa

Transformišite način upravljanja i deljenja poslovnih dokumenata pomoću jednog sistema za upravljanje dokumentima u preduzeću, za upravljanje kompletnim životnim ciklusom dokumenata.

Uvedite strukturu i automatizujte osnovne poslovne procese pomoću moćne Therefore™ mašine za radni proces koja će povećati efikasnost vaše organizacije i preciznost rada – nikada više nećete propustiti zadatak.

Automatizujte dolazni protok informacija pomoću konektora za sadržaj koji neprestano čuva i indeksira informacije iz praćenih fascikli, prijemnih sandučića za e-poštu, dobavljača digitalnog potpisa ili naloga za skladištenje u informatičkom oblaku.

Ključne karakteristike

Therefore™ je bezbedan sistem za upravljanje dokumentima sa mnoštvom sjajnih funkcija koje će vam pomoći da rešite izazove u organizaciji.

  • Potpuna kontrola nad okruženjem na lokaciji
  • Omogućava automatizaciju poslovnih procesa
  • Prilagodljivo po veličini i za različita odeljenja
  • Pristupajte informacijama bilo kada i sa bilo kog uređaja
  • Snimanje informacija iz papirnih ili digitalnih datoteka

Integracija, Upravljanje slučajevima i Izdvaja podatke pomoću veštačke inteligencije

Veoma jednostavno integrišite Therefore™ sistem sa drugim softverom u vašem preduzeću kako biste omogućili automatizovano preuzimanje podataka i slanje informacija u baze podataka pomoću zadataka radnog procesa. Možete da iskoristite matične integracije, univerzalni konektor, API ili REST API pozive.

Logično i intuitivno organizujte i upravljajte povezanim dokumentima uz Therefore™ Case Management. Možete da grupišete povezane dokumente radi bolje vidljivosti i bržeg preuzimanja, otvarate/zatvarate slučajeve, da ih povezujete sa radnim procesima i da koristite smernice za zadržavanje.

Ubrzajte izdvajanje podataka sa faktura bez potrebe za konfigurisanjem ili kreiranjem predložaka, zahvaljujući Therefore™ Smart Capture. Ova usluga za snimanje u informatičkom oblaku zasnovana na veštačkoj inteligenciji automatizuje izdvajanje svih podataka o fakturi, što po potrebi uključuje linijske stavke.