O nama

Kako je nastao Malex City Copy service

Malex City Copy Service se od 1990. godine bavi uvozom, prodajom i servisiranjem Canon fotokopir aparata, faks aparata, štampača, skenera i multifunkcijskih uređaja, prodajom potrošnog materijala, prateće opreme i rezervnih delova, a korisnicima nudi kompleksna rešenja koja integrišu Canon opremu u korisničke sisteme.

ISTORIJAT

fokus na kvalitet

Politika Kvaliteta

Misija Malex-a je pruzanje usluga snabdevanja ustanova CANON apartatima i uredjajima, kao i praatecim priborom i materijalima koji ispunjavaju zahteve korisnika i zahteve odgovarajucih propisa.

IZJAVE POLITIKA KVALITETA

Veliki broj sertifikata

Svake godine ispunjavamo najvise standarde kada je u pitanju snabdevanje i servis CANON uređaj, kao i stalno usavršavanje našeg tima. Na straanici sertifikati možete videti sertifikate na koje smo ponosni kao premijum partneri kompanije Canon.

NAŠI SERTIFIKATI

Karijera

Radi konstatne želje za unapređivanjem naših mogućnosti, omogućili smo ljudima da postanu deo tima koji bi stalno učio i razvijao, kako bi smo uvek bili broj 1 kod naših partnera ili klijenata.Ukoliko želite da se pridružite našem timmu pogledajte stranicu: KARIJERA