Blog

Partner konferencije HR Experience 2024

31.05.2024.

Malex na HR konferenciji HRE2024

Tim Malex na konferenciji HRE2024

Malex City Copy Service u saradnji sa kompanijom Canon je s ponosom bio jedan od glavnih partnera i sponzora konferencije HR Experience 2024. Konferencija je održana 30. maja 2024. godine u Sava Centru. Ova značajna konferencija okupila je oko 400 učesnika i veliki broj kompanija, čineći je ključnim događajem za unapređenje HR sektora u Srbiji.

Tok konferencije HRE 2024 na kojoj je prisustvovao Malex kao jedan od sponzpra

Tok konferencije HRE 2024

O Malex City Copy Service

Osnovan 1990. godine, Malex City Copy Service je vodeći dobavljač Canon fotokopir aparata, štampača, skenera i multifunkcijskih uređaja u Srbiji. Kao Autorizovani Gold Partner Canon Evropa za Srbiju, Malex se ističe posvećenošću očuvanju renomea Canon brenda, nudeći vrhunske proizvode i usluge.

Pored toga, Malex nudi i usluge implementacije programa za upravljanje dokumentima (DMS), programa za kontrolu štampe (uniFLOW). Takođe, nudimo i druga rešenja koja doprinose efikasnijem poslovanju kompanija. Naša kompanija se ponosi dugogodišnjim iskustvom, visoko obučenom servisnom i prodajnom službom. Posedujemo najboljie cene, kvalitet, uslove plaćanja i rokove isporuke u industriji.

Štand Malex-a na HR konferenciji 2024

Štand Malex-a na konferenciji

Vrhunska podrška i kvalitet

Malex garantuje vrhunsku podršku i obezbeđuje originalne rezervne delove, što osigurava visok kvalitet usluga. Kao lider u industriji fotokopiranja u Srbiji, imamo referentnu listu od preko 2000 zadovoljnih klijenata iz državnog sektora, zdravstva, obrazovanja i privrede.

Inovacije za HR Sektor

Na ovogodišnjoj HR Experience konferenciji, Malex je predstavio svoj novi projekat namenjen olakšavanju rada HR službi kroz implementaciju našeg DMS sistema. Ovaj modul je prilagođen potrebama zaposlenih, a prvenstveno HR menadžera. Cilj je stvaranje lakšeg poslovnog okruženja i produktivnijeg ambijenta za kompanije.

Posluženje HR konferencije 2024

Posluženje HR konferencije 2024

O konferenciji HR Experience

Konferencija “HR Experience” je organizovana od strane Infostuda. Ima za cilj unapređenje HR sektora u Srbiji kroz predstavljanje aktuelnih trendova i uspešnih HR priča. Okuplja najbolje domaće i strane HR stručnjake koji se kao govornici fokusiraju na aktuelnosti iz zapošljavanja, razmenu praktičnih iskustava i znanja sa učesnicima. Kroz predavanja, panel-diskusije i radionice, učesnici se upoznaju sa strategijama koje primenjuju najbolji poslodavci u Srbiji, kao i praksama koje doprinose unapređenju efikasnosti poslovanja.

Malex City Copy Service je bio ponosan što je imao priliku da bude deo ovog značajnog događaja.  Predstavili smo svoja inovativna rešenja koja doprinose unapređenju HR sektora i celokupnog poslovnog okruženja.

Za više informacija o našim proizvodima i uslugama, posetite naš sajt ili nas kontaktirajte putem e-maila na office@malex.rs.