Blog

Napredna rešenja za upravljanje informacijama: Efikasno hvatanje i organizacija podataka

16.05.2024.

Sve organizacije se suočavaju sa više podataka nego ikad ranije. Potreban vam je rešenje koje će vam pomoći da uhvatite i kategorizujete lavinu informacija kako biste bili efikasni i efektivni.

Jedini način da se suočite sa ovim podacima je implementacija naprednih rešenja za upravljanje informacijama koja vam omogućavaju da efikasno uhvatite, skladištite, obradite i analizirate podatke. Ova rešenja uključuju alate kao što su elektronsko hvatanje papira i automatizacija poslovnih procesa. Elektronsko hvatanje papira podrazumeva skeniranje i digitalizaciju papirnih dokumenata, čineći ih dostupnim u elektronskom obliku za skladištenje i obradu. Dodatno, kompanije koriste naprednu analitiku i alate veštačke inteligencije za analizu i izvlačenje uvida iz velikih skupova podataka, omogućavajući im da donose odluke zasnovane na podacima i ostvare konkurentsku prednost. Implementiranjem naprednog rešenja za upravljanje informacijama poput Therefore™, kompanije mogu efikasno upravljati velikim količinama podataka koje generišu i koristiti ih za vođenje uspešnog poslovanja.

Prednosti elektronskog hvatanja papira idu dalje od samo digitalizacije papirnih dokumenata. Čineći dokumente pretraživim i lako dostupnim u elektronskom obliku, poslovni subjekti mogu uštedeti vreme i poboljšati produktivnost. Dokumenti mogu biti indeksirani i organizovani po datumu, tipu ili drugim metapodacima, čime se olakšava brzo pronalaženje potrebnih informacija. Osim toga, elektronsko hvatanje papira omogućava sigurnije skladištenje dokumenata, uz mogućnost postavljanja kontrole pristupa i dozvola za osetljive dokumente. Elektronsko hvatanje papira posebno je korisno za industrije koje generišu veliku količinu papirnih dokumenata, poput zdravstva, pravnih i finansijskih sektora.

Therefore™ nudi širok izbor alata koji vam pomažu da uhvatite, organizujete i upravljate informacijama.

  • Therefore™ Capture Client
  • Therefore™ Content Connector
  • Therefore™ Document Loader
  • Therefore™ Smart Capture
  • Therefore™ MFP Application

Opustite se i dozvolite da Therefore™ preuzme brigu o klasifikaciji vaših dokumenata!

Ako želite da započnete sa korišćenjem alata za hvatanje podataka i istražite sve dodatne mogućnosti koje naš sistem za upravljanje dokumentima nudi, pozovite naš prodajni tim u Malex-u. Sa zadovoljstvom ćemo organizovati detaljnu prezentaciju za vas, prilagođenu vašim potrebama i zahtevima, kako bismo vam pomogli da maksimalno iskoristite prednosti automatizacije i optimizacije vašeg poslovanja.