SERVIS

Malex City Copy Service – Canon Servis Beograd

Canon servis Beograd, po pozivu, je praktično najrasprostranjeniji vid održavanja birotehničke opreme. Po najpovoljnijim cenama, u našem Canon servisu, dobićete visok kvalitet usluge i isključivo originalne rezervne delove i potrošni materijal. U Canon servisu zaposleno je nekoliko ekipa servisera koji planski pokrivaju celu teritoriju Republike Srbije i obavljaju sve servisne usluge na lokaciji korisnika i u našem sevisu. U servisiranje spada i detaljno pranje uređaja. To je najbolji način da se proveri kakvo je stvarno stanje komponenti uređaja. Posle čišćenja i pranja, uređaj se podmazuje, sklapa i testira. Posle finog štelovanja, uređaj se pakuje u zaštitnu foliju i vraća korisniku na dalju upotrebu. Da bi uređaj bio stalno ispravan potrebno je raditi redovan servis. Sertifikovani servisni Inženjeri u kompaniji Malex City Copy Service – Canon Servis Beograd, poseduju odlična znanja i u mogućnosti su da otklone gotovo svaki problem na vašem uređaju. Bez obzira na tip i brend vašeg uređaja, budite sigurni da naši inženjeri imaju rešenje za svaki vaš problem. Stalno unapređenje servisnog tima predstavlja jedno od glavnih načela politike kvaliteta kompanije Malex City Copy Service.

Podrška

Malex City Copy Service obezbeđuje svojim klijentima podršku na sledeće načine:

– Telefonskim putem, šest dana u nedelji na telefon: 011/329-19-82
– Telefonskim putem, sedam dana u nedelji na telefon: 064/641-20-21; 064/139-63-02
– Putem elektronske pošte
– Putem online prijave kvara, koja se distribuira do servisne podrške istog momenta
– Podrškom na terenu u vidu besplatne edukacije, besplatne isporuke i instalacije uređaja, kao i besplatne dostave potrošnog materijala

Malex tehnologija

Malex City Copy Service prati savremena dostignuća na polju Managed Print Services (MPS), i u tom smislu klijentima nudi usluge e-Maintenance (Daljinsko održavanje) njihovih fotokopir aparata. Na taj način svu brigu preuzimamo mi i daljinskom kontrolom imamo uvid u eventualne kvarove, promene na rezervnim delovima, količinu tonera i vašu potrošnju.

Otuda, Malex podrška može uvek i na vreme reagovati i obezbediti vam neprekidan proces štampe i kontrolu troškova. Trend outsorcinga na ovom polju učiniće da se pravi ljudi uvek nađu na pravom mestu i u pravo vreme.

Canon Servis Beograd

  • Crno -bele fotokopir uređaje
  • Kolor fotokopir uređaje
  • Fax uređaje
  • Multifunkcionalne uređaje
  • Printere
  • Skenere
  • Plotere