Vesti

uniFLOW Online – bez servera, jedinstveno i sigurno upravljanje štampom i skeniranjem

28.03.2024.

uniFLOW Online je sigurno rešenje za štampanje i skeniranje u oblaku, namenjeno poslovnim subjektima svih veličina, omogućavajući upravljanje celokupnim okruženjem štampe. Razvijen je od nule kako bi poboljšao beneficije tehnologije oblaka i zadovoljio potrebe preduzeća koja ne žele da investiraju u lokalne servere ili ih održavaju, ali ipak žele da kontrolišu proces štampe i koriste fleksibilne radne procese za skeniranje. uniFLOW Online je izgrađen na vrhunskoj tehnologiji računarskog oblaka Microsoft Azure; serveri nisu potrebni, poslovni subjekti su spremni za budućnost. Ovaj sistem donosi standarde bezbednosti preduzeća i pruža visoku skalabilnost kako bi odmah reagovao na promenjene zahteve.

Praksa je potvrdila da 58% poslovnih lidera i IT stručnjaka očekuje značajne uštede troškova korišćenjem usluga u oblaku.

uniFLOW Online obuhvata širok spektar sveobuhvatnih funkcija. On nadgleda celokupno okruženje štampe i skeniranja poslovnog subjekta i pruža upravljanje uređajima sa jednim rešenjem, od sigurne štampe i mobilne štampe do naprednog skeniranja i automatizovanih procesa arhiviranja. Modularni dizajn olakšava proširenje okruženja za štampanje i skeniranje dodatnim funkcijama, poput selekcije centara troškova ili budžetiranja, dok se održavanje svodi na minimum. uniFLOW Online se besprekorno integriše u postojeće kancelarijsko okruženje i unapređuje bezbednost dokumenata i uređaja.

  • Fleksibilna identifikacija
  • Sigurno skeniranje dokumenata
  • Sigurna štampa poverljivih dokumenata
  • Pracenje troškova skeniranja, štampe i kopiranja
  • Slanje poslova štampe sa bilo kog mesta
  • Štampanje dokumenata sa usluga čuvanja u oblaku
  • Infrastruktura potpuno zasnovana na oblaku

Kada koristite inovativnu tehnologiju uniFLOW Online, nema potrebe za lokalnim serverom ili uređajem na granici mreže. Sve komunikacije između različitih entiteta mogu ići direktno ili putem sigurnog oblaka, čime se eliminišu serveri i smanjuje napor u IT sektoru.

Usluge u oblaku stvaraju nove mogućnosti

Poslovni subjekti koji prihvataju usluge u oblaku pokreću se prilika za povećanjem fleksibilnosti unutar svojih tržišta i za korisćenjem računarskih resursa uz manje troškove. Upravljanje štampom i skeniranjem u oblaku smanjuje teret IT sektora eliminisanjem servera i povećava produktivnost kancelarije zahvaljujući pojednostavljenim procesima štampe i skeniranja.

Kontrola troškova

Područja gde se troškovi mogu smanjiti mogu biti označena i smanjena putem ciljanih akcija.

Pomoć u očuvanju životne sredine

Smanjuje se količina papira i potrošnja energije izbegavanjem nepotrebnih štampanja i eliminacijom “Always On” servera za štampanje.

Povećana bezbednost

Samo ovlašćeni korisnici imaju pristup uređajima i dokumenti stižu na pravo mesto.

Poboljšana produktivnost kancelarije

Različite opcije za slanje i primanje poslova štampe, promena opcija završne obrade na uređaju i radni procesi za pojednostavljenje procesa štampe i skeniranja.

Pomoć poslovnim subjektima u transformaciji poslovanja

uniFLOW Online je evoluirao u neprevaziđeno, sofisticirano rešenje za upravljanje štampanjem i skeniranjem. Na početku je bio fokusiran na autentifikaciju korisnika, sigurnu i mobilnu štampu i knjiženje troškova za mala i srednja preduzeća. Danas, ova raznovrsna i bogata platforma uključuje širok spektar aplikacija za skeniranje, jednostavnu distribuciju drajvera i podršku za različite načine podnošenja poslova kako bi mogla da zadovolji potrebe čak i velikih globalnih preduzeća.

Za više informacija obratite se našem prodajnom timu.