Blog

Unapređujemo obrazovanje: Malex City Copy Service na XI stručnom skupu DDŠS – Tara 2023!

08.11.2023.

Dragi prijatelji,

Želimo da podelimo sa vama inspirativno iskustvo koje smo imali na nedavnoj konferenciji Društva direktora škola Srbije, XI stručnom skupu DDŠS – Tara, održanoj od 5. do 7. novembra 2023. godine, na temu “Budućnost škole, obrazovanja i vaspitanja”. Imali smo čast i zadovoljstvo što smo učestvovali na ovom prestižnom događaju i prezentovali naše proizvode brenda Canon i DMS sistema Therefore, predstavljajući vrhunsku tehnologiju u oblasti upravljanja dokumentima.

Naša kompanija, Malex City Copy Service, nije samo prisustvovala konferenciji, već je aktivno doprinela diskusiji o budućnosti obrazovanja u Srbiji. Imali smo priliku da podelimo naše znanje i iskustvo sa direktorima škola, istražujući na koji način tehnologija može unaprediti procese u obrazovnom sistemu. Posebno smo se fokusirali na rešenja koja omogućavaju efikasno upravljanje dokumentima, čime se olakšava rad školskih administracija i osigurava bolje iskustvo za učenike i nastavnike.

Ponosno objavljujemo da smo našim partnerima u obrazovanju ponudili posebno povoljne uslove za rentu i prodaju Canon multifunkcijskih štampača, skenera, interaktivnih tabli i programa za elektronsko arhiviranje dokumenata. Svestrani Canon proizvodi omogućavaju brzo i kvalitetno štampanje, skeniranje visoke rezolucije kao i lako i efikasno održavanje.

Tokom skupa, imali smo privilegiju da posetimo i Osnovnu školu Vuk Karadžić u Višegradu, gde smo imali mogućnost da podelimo naše znanje i iskustvo sa direktorima i nastavnicima.

Ovo iskustvo nas je dodatno motivisalo da nastavimo sa radom na unapređenju oblasti obrazovanja kroz inovativna rešenja i tehnološke alatke. Hvala vam što ste podržali Malex City Copy Service u našim nastojanjima da doprinesemo kvalitetnijem i efikasnijem obrazovanju za sve učesnike u obrazovnom sistemu.

Ukoliko želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama slobodno nas kontaktirajte.

Kompletnu prezentaciju našeg kolege Jovana Miladinovića možete pogledati putem linka.

Radujemo se budućoj saradnji i zajedničkom radu u cilju stvaranja bolje budućnosti za naše škole i učenike.

Srdačni pozdravi,

Malex City Copy Service Tim