Blog

Therefore™ Online

20.01.2023.

 

Therefore™ Online je agilni informatički oblak za upravljanje dokumentima, koji omogućava korporativno upravljanje sadržajem i efikasne radne procese za dokumente. Iskoristite prednosti potpuno upravljanog i prilagodljivog informatičkog oblaka koji je dostupan kao jednostavna SaaS pretplata, bez ikakvih IT problema.

 

ZASNOVANO NA INFORMATIČKOM OBLAKU

 

Softver za upravljanje dokumentima

Prave informacije, nadohvat ruke. Therefore™ Online pruža brz i efikasan tok informacija, uz bezbedan pristup, čuvanje, snimanje, uređivanje i obradu kad god su vam potrebne: u kancelariji, u pokretu ili tokom rada od kuće.

Ključne prednosti

Otkrijte kako pretplata na moćnu uslugu Therefore™ Online može da koristi vašoj organizaciji.

 

slika stručnjaka koji radi na laptopu

Optimizovanje kompletnog procesa

 

Rešenje sve-u-jednom koje omogućava snimanje, čuvanje, automatizovanje, upravljanje pristupom i analitiku.

 

an image of work colleagues working together

Smanjenje operativnih troškova

 

Usluga se hostuje i njome se upravlja umesto vas u informatičkom oblaku, čime se ostvaruje ušteda IT troškova za vaše preduzeće.

 

slika stručnjaka koji gledaju u dokumente

Povećanje produktivnosti

 

Povećajte efikasnost automatizovanjem pomoću ugrađene mašine za radni proces i brzog pristupa informacijama.

 

slika muškarca koji radi na laptopu

Unapređena bezbednost

 

Upravljajte korisničkim pristupom i dozvolama na osnovu atributa ili uloga i definišite smernice za zadržavanje

 

Jedna platforma, neograničene mogućnosti

 

Transformišite način na koji upravljate i delite poslovne dokumente pomoću jedne platforme u informatičkom oblaku, radi upravljanja čitavim životnim ciklusom dokumenata.

Bez obzira na broj dokumenata ili nivo složenosti bezbednosnog pristupa koji zahteva vaša organizacija, Therefore™ Online ispunjava zahteve za upravljanjem sadržajem pojedinačnih timova, odeljenja i cele kompanije.

Automatizujte i uvedite strukturu u osnovne poslovne procese pomoću moćne Therefore™ mašine za radni proces, koja će povećati efikasnost vaše organizacije i preciznost rada – nikada više nećete propustiti zadatak.

slika stručnjaka koji zajedno gledaju u laptop

 

Iskoristite konsultante naše kompanije za dizajniranje i konfigurisanje procesa prilagođenih za vaše poslovanje i podatke pretvorite u stratešku prednost.

slika profesionalaca koji rade zajedno za velikim stolom

 

Povećajte vidljivost svojih operacija da biste povećali produktivnost kroz analitiku i fleksibilno upravljanje procesima.

 

slika muškarca koji radi na laptopu

 

Omogućite saradnju i delite poslovne dokumente spolja, uz istovremenu zaštitu od narušavanja bezbednosti podataka.

Bezbedno radite sa bilo kim, bilo gde

Lako beležite i integrišite informacije iz dolaznih papirnih ili digitalnih dokumenata u procese radi povećanja produktivnosti i smanjivanja količine administrativnog rada koji oduzima vreme.

Unapredite saradnju pomoću pametne kontrole verzija, koja zaposlenima omogućava da sa pouzdanošću sarađuju na najnovijim verzijama dokumenata.

Pružite zaposlenima brz i bezbedan pristup informacijama koje su im potrebne u bilo kom trenutku, sa bilo kog uređaja i bilo gde. Sve zahvaljujući Therefore™ Online informatičkom oblaku i Therefore™ Go aplikaciji za pametne uređaje, koji omogućavaju dvosmernu komunikaciju u realnom vremenu.

 

Moderni korisnički interfejs

Obezbedite visok stepen usvajanja zahvaljujući intuitivnom i jednostavnom za korišćenje veb interfejsu Therefore™ Dynamic View. Ugrađene kontrolne table pružaju potpuno prilagodljiv prikaz, što korisnicima omogućava da lako obavljaju i nadgledaju razne aktivnosti.

 

Podrška za elektronski potpis

Veoma jednostavno prikupljajte pravno obavezujuće potpise za dokumente uz uštedu vremena i troškova zahvaljujući matičnoj integraciji sistema Therefore™ sa vodećim pružaocima eSignature usluga, kao što su DocuSign, Adobe Sign, YouSign, Scrive i mnogi drugi.

 

Izdvaja podatke pomoću veštačke inteligencije

Ubrzajte izdvajanje podataka sa faktura bez potrebe za konfigurisanjem ili kreiranjem predložaka zahvaljujući Therefore™ Smart Capture. Ova usluga za snimanje u informatičkom oblaku zasnovana na veštačkoj inteligenciji automatizuje izdvajanje svih podataka o fakturi, što po potrebi uključuje linijske stavke.

 

dva muškarca gledaju u laptop

Ključne karakteristike

Therefore Online™ je bezbedni sistem za upravljanje dokumentima sa mnoštvom sjajnih funkcija koje će vam pomoći da rešite izazove u organizaciji.

  • Usluga u informatičkom oblaku sa potpunim održavanjem
  • Omogućava automatizaciju poslovnih procesa
  • Potpuno se prilagođava broju aplikacija i korisnika
  • Pristupajte informacijama bilo kada i sa bilo kog uređaja
  • Snimanje informacija iz papirnih ili digitalnih datoteka

 

slika stručnjaka koji rade zajedno za stolom

SOFTVER

Therefore™ lokalne implementacije

Bilo da izaberete pretplatu na uslugu u informatičkom oblaku ili instalaciju na lokaciji sa trajnim licencama, možete da očekujete iste funkcije.