Malex-City Copy Service je u saradnji sa kompanijom Canon otvorio prvi Canon Demo centar u Srbiji i istočnom delu Evrope.

 

Novi Canon Demo centar će biti u funkciji prezentovanja Canon sredine, odnosno visoko tehnološku paletu štampača, foto aparata, multifunkcionalnih uređaja i softverskih rešenja.

Aleksandar Marinković, vlasnik, kompanije Malex-City Copy Service je rekao: “Mi smo Canon partner sa najbržom stopom rasta u Srbiji za proteklih deset godina i mi smo prezentovali Canon hardver u svakoj prilici na svakom mestu, otvaranje Canon Demo centra je logičan nastavak te priče”.

Canon Demo centar se prostire na 150 kvadratnih metara i nudi kompletan asortiman u potrošačkom prostoru, uključujući visoko kvalitetne štampače, skenere, digitalne foto aparate i sve Canon hardverske i softverske tehnologije i uređaje stavljene pod jednim krovom.

Canon Demo centar omogućava korisnicima da dodirom, osete i iskuse proizvod pre nego što ga zapravo kupi. Aleksandar Marinković je dalje rekao: “Mi smo dobijali mnogo upita od malih i velikih klijenata za visoko tehnološka rešenja kompanije Canon i sa ovim Demo centrom ćemo biti u mogućnosti da pomognemo novim kupcima da iz prve ruke osete moć Canon proizvoda. To će obezbediti kupcima dobar poslovni ambijent i veliko proizvodno iskustvo.” Iako je Malex-City Copy Service otvorio prvi Canon Demo centar u Srbiji mi ne planiramo da se zadržimo na tome. Uz pomoć naših kupaca, odnosno, naših partnera nastojaćamo da iskustvo koje korisnicima pružamo u Canon Demo centru podignemo na još viši nivo.