Canon imageRUNNER ADVANCE 400i

Multifunkcijski štampač napravljen za radne grupe sa velikim obimom posla, ovaj kompaktni imageRUNNER ADVANCE 400i kombinuje efikasno crno-belo štampanje sa inteligentnom obradom dokumenata radi optimizovanja radnih procesa, uštede novca i zaštite poverljivih informacija.

Detaljne karakteristike

Produktivno štampanje i beleženje

imageRUNNER ADVANCE 400i zadovoljava potrebe radnih grupa i odeljenja sa velikim obimom posla zahvaljujući robustnom dizajnu, kapacitetu papira 2.300 listova i velikoj brzini štampe od 40 stranica u minuti. Veliki ekran u boji osetljiv na dodir, intuitivni meniji i inteligentna provera identiteta korisnika pružaju jedinstven i personalizovan doživljaj i omogućavaju jednostavno korišćenje. Obrada dokumenata se obavlja bez muke zahvaljujući brzom skeniranju u boji i konverziji u čitav opseg formata. Dokumente je moguće pratiti, štititi, potpisivati, arhivirati i slati na različita odredišta. U cilju postizanja potpune optimizacije procesa, svi imageRUNNER ADVANCE uređaji omogućavaju odličnu integraciju sa asortimanom snažnog softvera za štampanje i upravljanje informacijama.

 

Kontrola troškova

Nagrađivana¹ inteligentna provera identiteta korisnika omogućava vam da upravljate korisničkim pristupom i pravima, uz vidljivost i praćenje aktivnosti kroz izveštavanje.

 

Zaštitite podatke

Informacije su zaštićene čitavim nizom standardnih funkcija kao što su bezbedno štampanje, upravljanje pristupom i dozvolama korisnika, prijavljivanje aktivnosti, kao i bezbedno brisanje zadataka sa hard diska.

 

Efikasna integracija i upravljanje

Podrška za industrijske standarde u kombinaciji sa snažnom MEAP platformom serije imageRUNNER ADVANCE omogućava neprimetnu integraciju u IT okruženja i odličnu vezu sa nagrađivanim rešenjima za dokumente kompanije Canon.

 

Za Više informacija o uređajima i trenutnim akcijama možete kontaktirati naš PRODAJNI TIM ili direktno postaviti pitanje preko Chata na sajtu.