Blog

Kompanija Malex odgovorno posluje i za vreme vanrednog stanja

23.03.2020.

Sprovodeći praksu odgovornog poslovanja, značajan deo aktivnosti preduzeća Malex City Copy Service doo se ogleda i u korporativnoj društvenoj aktivnosti koja se prvenstveno vidi kroz dobru saradnju sa lokalnom samoupravom.

 

Asepsol za Dom Zdravlja Voždovac

Ovog puta smo pomogli našim lekarima u borbi protiv trenutno nevidljivog „neprijatelja“ našeg zdravstvenog sistema, COVID-19 poznatijeg kao Koronavirus.

Kompanija Malex City Copy Servis je uspešno dopremila prve količine Asepsola, Domu Zdravlja Voždovac. 

Kako u trenutnoj situaciji treba konstantno voditi računa o dezinfekciji prostora, pogotovo u bolnicama i domovima zdravlja, velika je potreba za Asepsolom kao najefikasnijim sredstvom za dezinfekciju površina. Dezinfekcija se vrši na svakih 2 sata, gde je  obavezno brisati gelndere i kvake na vratima.

Kompanija Malex je dopremila 100 litara Asepsola uz pomoć naših partnera i prijatelja, za potrebe doktora i sestara u domu zdravlja Voždovac.

Računari za Prekršajni Sud u Beogradu

U sklopu naših aktivnosti za vreme Vanrednog stanja,  omogućili smo Prekršajnom Sudu u Beogradu da modernizuje svoje računara jednom donacijom od 20 desktop računara uz monitore i prateću opremu  (tastature i miševi) u vrednosti većoj od 1 000 000 rsd.

Računari su isporučeni Prekršajnom sudu i već su stavljeni u rad kako bi njihovi zaposleni imali više mogućnosti kako za daljinski rad, tako i brže obrađivanje slučajeva uz pristup svim bazama koje su im u današnje vreme potrebno.

Donirani štampači Kliničkom Centru

Neposredno pred proglašenje vanrednog stanja u našoj zemlji,  pomogli smo naše doktore u Kliničkom Centru, sa 8 štampača brenda CANON.

Štampači su uveliko u funkciji i sada se pokazuju kao prava pomoć doktorima koji sad olakšano štampaju, kako rezlutate tako i druga potrebna dokumenta za potrebe pacijenata.