Blog

Jubilej naše kompanije – 33 godine poslovanja obeležene svečanim okupljanjem

11.01.2024.

Malex City Copy Service proslavio je svoj značajan jubilej okupljanjem saradnika i kolega u sklopu svečane proslave koja je održana 29. decembra 2023. godine. Ovaj događaj je označio 33 godine uspešnog poslovanja naše kompanije u Srbiji.

Svečanost je održana u prelepom ambijentu hotela “Alexanderville” u Sopotu, stvarajući izuzetno prijatnu i veselu atmosferu. Saradnici i kolege Malex-a zajedno su proslavili tri decenije i tri godine posvećenosti, inovacija i visokog kvaliteta usluga koje ova kompanija pruža na tržištu.

Uz srdačne reči dobrodošlice, direktor kompanije Aleksandar Marinković izrazio je zahvalnost svim zaposlenima, partnerima i klijentima koji su bili ključni u dugogodišnjem uspehu Malex City Copy Service.

Uz vrhunsku ugostiteljsku uslugu hotela “Alexanderville”, gosti su uživali u raznovrsnom zabavnom programu koji je dodatno obogatio ovu posebnu proslavu. Trenuci smeha, emocija i zajedništva bili su neizostavan deo jubileja naše kompanije.

Ova proslava nije samo označila postignuća kompanije u proteklim godinama, već je i najavila dalje ambiciozne planove za budućnost. Malex City Copy Service ostaje posvećen pružanju vrhunskih usluga, te nastavlja da bude lider u oblasti digitalne štampe u Srbiji.

Ovaj jubilej je prilika za zahvalnost svim klijentima, saradnicima i zaposlenima koji su bili deo ove izuzetne priče o uspehu. Naša kompanija gleda sa optimizmom u budućnost, spreman da nastavi svoj put uspeha i izvrsnosti u narednim godinama.

 

Pored emotivnih trenutaka i seta uspomena, kompanija je ranije odlučila izraziti zahvalnost svojim vernim klijentima prigodnim poklonima, koji su predstavljali mali znak pažnje za uspešnu novu godinu.