Blog

Malex City Copy Service i u 2024 godini ponosni Canon gold partner i ovlašteni servis partner za Srbiju

02.02.2024.

Uzbudljive vesti stižu iz Canon-a, gde smo s ponosom zadržali prestižni status Canon gold partnera za Srbiju, kao i titulu ovlaštenog servis partnera. Ova izvanredna priznanja odražavaju našu posvećenost vrhunskom kvalitetu usluga i trajnim partnerstvima s renomiranim proizvođačem tehnologije, Canon-om.

Canon gold partner status je više od nagrade; to je pečat odobrenja koji potvrđuje izuzetnost i posvećenost naše kompanije prema najvišim standardima u industriji. Ovaj status omogućava nam pristup najnovijim Canon proizvodima i resursima, čime osiguravamo da naši klijenti imaju pristup najnovijoj tehnologiji na tržištu.

Kao ovlašteni servis partner, Malex City Copy Service obezbeđuje brze i efikasne usluge popravki i održavanja za Canon proizvode. Naši visoko kvalifikovani tehničari poseduju stručnost potrebnu za rešavanje svih vrsta problema, čime osiguravamo minimalno vreme zastoja i optimalnu radnu produktivnost za naše klijente.

Canon, kao globalni lider u proizvodnji digitalnih rešenja za štampanje, kopiranje i snimanje, prepoznaje Malex City Copy Service kao partnera koji deli istu viziju izvrsnosti. Naša posvećenost pružanju vrhunskih usluga i podrške klijentima odražava se u održavanju ovih prestižnih statusa.

Kroz godine saradnje s Canon-om, Malex City Copy Service je postao sinonim za pouzdanost, efikasnost i inovaciju u domenu kopiranja i štampe. Naša sposobnost da pratimo brze promene u tehnologiji i prilagodimo se potrebama klijenata čini nas odgovarajućim izborom za sve koji traže vrhunske usluge digitalne štampe.

Ponosni smo na postignuća i status koji smo zadržali, ali ovo je takođe podstrek da nastavimo s predanim radom i usmeravanjem ka unapređenju kvaliteta naših usluga. Uz podršku Canon-a, Malex City Copy Service ostaje na vrhu industrije i spreman je odgovoriti na izazove budućnosti.

Za najnovije informacije o našim uslugama i Canon proizvodima, posetite našu web stranicu www.malex.com i uverite se zašto smo prvi izbor za digitalnu štampu u Srbiji.