Blog

Đorđije Šipčić, direktor prodaje i marketinga u Malex-u, deli utiske sa Canon LFP Partner 2023 događaja u Pragu

17.11.2023.

 

Malex City Copy Service je ponosno predstavljao svoju kompaniju na nedavnom Canon LFP Partner 2023 događaju u prelepom Pragu, a jedan od ključnih učesnika i predstavnika bio je Đorđije Šipčić, naš direktor prodaje i marketinga.

Ova prestižna konferencija okupila je lidera industrije velikoformatnih štampača i predstavljala priliku za razmenu znanja, iskustava i uvid u najnovije tehnologije. Đorđije Šipčić, sa svojim bogatim iskustvom u oblasti prodaje i marketinga, imao je privilegiju ne samo učestvovati već i predstavljati našu kompaniju tokom ovog događaja.

Fokus konferencije bio je na prezentaciji najnovijih tehnologija i aplikacija u industriji velikoformatnih štampača. Đorđije je istakao da je ovo bio jedinstvena prilika za sticanje uvida u inovacije koje oblikuju budućnost ove oblasti.

Jedan od glavnih trenutaka konferencije bila je prezentacija Canon-ove naredne generacije velikoformatnih štampača iz TM serije. Ovi uređaji obećavaju revolucionarne performanse, visoku preciznost i širok spektar aplikacija. Đorđije je sa oduševljenjem istakao kako će ove tehnologije doprineti unapređenju usluga Malex City Copy Service-a, omogućavajući nam da još bolje zadovoljimo potrebe naših klijenata.

“Canon LFP Partner 2023 događaj je bio izuzetno inspirativno iskustvo. Imali smo priliku povezati se s liderima industrije, sticanje uvida u najnovije trendove i tehnologije, a posebno smo uzbuđeni zbog mogućnosti integracije Canon-ovih inovacija u naš asortiman proizvoda i usluga. Očekujemo da ćemo     implementirati ove novitete kako bismo dodatno unapredili kvalitet naših usluga i ostali korak ispred u dinamičnom svetu štampe,” rekao je Šipčić.

Malex City Copy Service ostaje posvećen praćenju najnovijih trendova i tehnoloških dostignuća kako bi pružili vrhunske usluge svojim klijentima. Ovaj događaj u Pragu predstavlja samo jedan od koraka ka ostvarivanju tog cilja, potvrđujući našu posvećenost inovacijama i liderstvu u industriji.