Blog

CANON PROŠIRUJE PORTFOLIO KANCELARIJSKIH ŠTAMPAČA SA NOVIM i-SENSYS I i-SENSYS X MODELIMA

13.02.2024.

Canon Europe proširuje svoju ponudu sa dodatkom šest nadograđenih verzija svojih najprodavanijih štampača i-SENSYS i i-SENSYS X.

Prošireni asortiman nudi dokazanu pouzdanost i jednostavnu servisabilnost, koristeći naprednu tehnologiju iz najšireg portfolija hardvera, softvera i rešenja na tržištu. Štampači i-SENSYS i i-SENSYS X će ponuditi dodatne pogodnosti za savremene poslovne subjekte kroz različite poboljšane karakteristike, uključujući više brzine skeniranja, nižu potrošnju energije, lakše korišćenje interfejse i unapređene bezbednosne funkcije.

Pored toga, osveženi i-SENSYS X asortiman dolazi sa funkcijama dizajniranim da pomognu u upravljanju dokumentima i informacijama, uključujući kompatibilnost sa Canon-ovim nagrađivanim rešenjem za sigurno štampanje i skeniranje uniFLOW Online, što omogućava organizacijama da upravljaju celokupnim štamparskim okruženjem putem oblaka.

Konstruisani s fokusom na održivost

i-SENSYS i i-SENSYS X asortiman je deo nagrađivanog A4 laserskog asortimana Canona koji je nedavno priznat od strane Keypoint Intelligence kao najefikasniji energetski brend laserskih štampača formata A4, za period od 2023. do 2025. godine. Novi osveženi asortiman nastavlja ovu pohvalu nudeći nižu TEC u poređenju sa prethodnim modelima do 0.39 kWh, kao i mogućnost primene tonera na nižim temperaturama radi daljeg smanjenja potrošnje energije.

Premijum bezbednosne funkcije

Unapređeni i-SENSYS i i-SENSYS X modeli takođe dolaze opremljeni sa robustnim bezbednosnim mogućnostima koje pomažu u obezbeđivanju poverljivosti informacija koje se obrađuju. Uređaji imaju najnoviji firmware već instaliran radi unapređenja sigurnosti dokumenata, dok će buduća ažuriranja firmware-a biti dostupna za automatsko preuzimanje – poboljšavajući odbranu organizacija od potencijalnih bezbednosnih pretnji.

Vrhunski performans, trajni kvalitet

Sa korisnički prijateljskim podešavanjima ekrana i izuzetnim kvalitetom štampe, novi i-SENSYS i i-SENSYS X uređaji su idealni za radna okruženja koja su uvek u pokretu. Organizacije će takođe imati koristi od prosečnog vremena zagrevanja od manje od četiri sekunde, i brzine skeniranja do 190 slika u minuti (ipm). Performanse skeniranja su takođe poboljšane za 30% u poređenju sa prethodnim modelima.

Marc Bory, Evropski potpredsednik za Digitalno štampanje, marketing i inovacije u Canon Evropi, rekao je: “Današnji moderni poslovni subjekti moraju biti pametni. Moraju biti sigurni i efikasni, istovremeno pažljivo razmatrajući kako mogu unaprediti svoje napore ka održivosti.

“Ovaj asortiman se savršeno uklapa u naš sveobuhvatni portfolio – nudeći našim korisnicima uređaje koji su vodeći na tržištu i energetski efikasni. Sa visokim performansama, snažnim bezbednosnim karakteristikama i premijum kvalitetom, modeli i-SENSYS i i-SENSYS X osnažuju poslovne subjekte da unaprede svoje operacije”.

Novi modeli u Canon-ovoj i-SENSYS seriji uključuju:

  • i-SENSYS MF842Cdw
  • i-SENSYS LBP732Cdw

Novi modeli u Canon-ovoj i-SENSYS X seriji uključuju:

  • i-SENSYS X C1538iF II
  • i-SENSYS X C1533iF II
  • i-SENSYS X C1538P II
  • i-SENSYS X C1533P II

Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je spreman da vam pruži sve potrebne informacije i podršku.