Canon nam donosi osvežene modele plotera PRO serije 2100, 4100, 4100S, 6100 i 6100S

U pitanju su vrhunski štampači za velike formate namenjeni štampanju fotografija i umetničkih dela – uz neprikosnoveni proizvodni kapacitet od 24 inča, 44 inča, 60 inča i pouzdanost u radu.

 

imagePROGRAF PRO-2100

 

Vrhunski štampač za velike formate namenjen štampanju fotografija i umetničkih dela – uz neprikosnoveni proizvodni kapacitet od 24 inča i pouzdanost. Canon imagePROGRAF PRO-2100 dinamična produktivnost i odlični otisci. LUCIA PRO sistem mastila sa 12 boja koje su postavljene zajedno garantuje bogatije boje i dublje nijanse crne, dok glava za štampanje od 1,28” pruža brzo štampanje otisaka bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

 

Idealan je za štampanje visokog kvaliteta na velikim formatima

 

imagePROGRAF PR0-4100 kompanije Canon daje otiske zadivljujućeg kvaliteta na medijima do 44″, a LUCIA PRO sistem mastila sa 12 boja i glava za štampanje od 1,28″ garantuju živopisne boje, dubok prikaz crne, veliku brzinu štampanja i vrhunski kvalitet.

 

imagePROGRAF PR0-6100 Kompaktne dimenzije; odlične performanse za velike formate

 

Vrhunac štampanja fotografija i umetničkih dela, imagePROGRAF PRO-6100 pruža neprikosnoven ukupni kvalitet. Zahvaljujući zadivljujućem sistemu mastila sa 12 boja, velikim brzinama štampanja i besprekornoj postojanosti, ovo je štampač koji donosi revoluciju na polju velikih formata.

 

Prednosti:

  • Po prvi put ImagePROGRAF ploteri mogu prepoznati papir. Moćni senzori mogu prepoznati reflekciju sa površine i debljinu kako bi utvrdili vrtu medija koji se koristi
  • Merenje preostale količine medija u rolni
  • Multifunkcijski sistem rolni
  • Štampa bez margina
  • WiFi
  • Direktno štampanje sa USB

 

Za više informacija možete kontaktirati naš Prodajni tim ili direktno putem Chat-a na sajtu.