Blog

CANON PRINT APLIKACIJA – Inkjet printeri

13.12.2022.

Print app

 

Preuzmite kontrolu sa pametnog uređaja i oslobodite način na koji štampate, kopirate i skenirate

Preuzmite sa portala App Store
Preuzmite sa portala Google Play

 

Veoma jednostavno i pametno

Uživajte u glatkom povezivanju sa dlana na štampač uz aplikaciju Canon PRINT. Veoma jednostavno štampajte, kopirajte i skenirajte pomoću pametnih uređaja, proveravajte status štampača i povežite se sa informatičkim oblakom*, za fleksibilniju kontrolu.

*Nisu sve funkcije dostupne na svim proizvodima.

Moderno i mobilno

Aplikacija Canon PRINT je besplatna za preuzimanje i savršen je pomoćnik za štampanje. Povežite smartfon ili tablet sa štampačem putem Wi-Fi mreže, ugrađene pristupne tačke ili funkcije Wi-Fi Direct i spremite se za štampanje. Upravljajte i održavanjem – proveravajte status štampača i nivoe mastila i daljinski obavljajte zadatke održavanja sa pametnog uređaja.

Capture and create

Jednostavno skeniranje

Unapredite skeniranje pomoću aplikacije. Skenirajte dokumente i fotografije, čuvajte ih u raznim formatima i šaljite ih direktno na smartfon ili tablet. Takođe možete da šaljete skenirane dokumente direktno u e-poštu ili da koristite PIXMA Cloud Link za otpremanje u informatički oblak*.

*Funkcije skeniranja u informatički oblak i u e-poštu dostupne su samo korisnicima originalnog mastila kompanije Canon

Simple scanning

Povezivanje sa informatičkim oblakom

Na bolji način iskoristite štampač i povežite se sa informatičkim oblakom u pokretu. Iskoristite PIXMA Cloud Link i šaljite skenirane dokumente ili štampajte pomoću popularnih usluga informatičkog oblaka*, uključujući Dropbox, Google Drive i OneDrive. Takođe možete da štampate omiljene fotografije direktno sa naloga na društvenim mrežama, kao što su Facebook i Instagram.

*Funkcije skeniranja u informatički oblak i u e-poštu dostupne su samo korisnicima originalnog mastila kompanije Canon

Cloud connections

Koristite smartfon kao skener

Koristite funkciju snimanja i kopiranja pomoću smartfona u aplikaciji Canon PRINT da biste brzo i lako pravili kopije pomoću kamere smartfona. Možete da štampate, čuvate ili šaljete e-poštom direktno sa telefona.

Use your smartphone as a scanner

Kompatibilnost sa aplikacijom Canon PRINT

 

Aplikacija PRINT kompanije Canon može da se koristi sa većinom Wi-Fi štampača, uključujući najnovije PIXMA, MAXIFY i SELPHY modele. Ta aplikacija je dostupna za iOS i Android uređaje, a kompatibilna je sa operativnim sistemima iOS 11.0 ~ 12.0 i Android OS 4.4 ~ 9.0.

Podržani jezici – engleski, francuski, nemački, španski, italijanski, holandski, portugalski, poljski, ruski, danski, finski, norveški, švedski, češki, turski