Blog

CANON CUSTOMER EXPERIENCE CENTAR

12.01.2023.

Otkrijte vodeće tehnologije i usluge na tržištu koje vam Malex City Copy Service predstavlja kao Canonov sertifikovani partner.

 

REZERVIŠITE PREZENTACIJU UŽIVO

 

Svesni smo da su za uspešno poslovanje potrebna celovita rešenja, zato vam kao akreditovani partner Canona u svom Customer Experience Centru nudimo stručno savetovanje u vezi sa razvojem vaše poslovne ideje, pomažemo vam da izaberete najpodesnije uređaje i odgovarajuća softverska rešenja. Isprobajte najnovije Canonove tehnologije u demonstracionom poslovnom okruženju i testirajte njihovu kompatibilnost sa drugim rešenjima.

Doživite Canon u stvarnom radnom okruženju i dobijte ideje kako možete bolje da iskoristite svoje investicije za unapređivanje poslovanja. U okruženju Workspace su vam dostupna rešenja za rad na daljinu, odnosno rad u hibridnim radnim uslovima koji se sve češće primenjuju, a predstavljena su i rešenja za digitalizaciju dokumentacionih procesa. U oblasti Large Format Print upoznajte nove mogućnosti razvoja poslovanja, kao što je na primer dekorativni enterijer (štampanje tapeta). Područje Professional Print je zastupljeno rešenjima za web2print, produkcijsko štampanje i automatizaciju radnih procesa.

Izaberite naš Customer Experience Centar, proverite dostupne uređaje i rešenja i upoznajte ih uživo.

Dobro došli!

 

ExperienceCentre Malex
Workspace
Large Format Print
Isprobajte najnovije Canonove tehnologije

REZERVIŠITE PREZENTACIJU UŽIVO

imagePRESS C910