Blog

APLIKACIJA CANON EASY-PHOTOPRINT EDITOR

10.01.2023.

Easy-PhotoPrint Editor App

Besplatna aplikacija za uređivanje fotografija za PIXMA i MAXIFY štampače

Aplikacija Canon Easy-PhotoPrint Editor predstavlja jednostavan način da pretvorite omiljene fotografije u elegantne otiske ili jedinstvene poklone na izuzetno kreativan i personalizovan način – ne samo da štampanje čini jednostavnim, već i zabavnim.
 • Intuitivno rukovanje za lako štampanje

  Odaberite slike i dokumente direktno sa uređaja ili iz usluga image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram i OneDrive – uredite, ukrasite i odštampajte.

 • Mnoštvo predložaka spremnih za upotrebu

  Izaberite iz mnoštva praktičnih predložaka i pomoću besplatnog uređivača rasporeda kreirajte rasporede fotografija, čestitke, kolaže, kalendare, nalepnice za diskove, fotografije za dokumenta, vizitkarte, nalepnice i postere.

 • Uredite i prilagodite slike

  Uređujte slike, isecajte, menjajte pozadinu, dodajte tekst ili kadar i koristite kreativne „pečate“, kao što su strelice, baloni za govor, životinje, brojevi i simboli, da biste napravili baš ono što želite da odštampate.

 • Kreiranje kolaža

  Objedinite uspomene u jedinstvenom spomenaru kako biste sami uživali u njemu ili ga poklonili. Izaberite dizajn papira za uvijanje koji može da se odštampa i prilagodite ga da biste dobili prilagođenu završnu obradu.

 • Poslovna i lična administracija

  Kreirajte postere i prilagodite ih da bi odgovarali vašem preduzeću. Štampajte fotografije za dokumenta, dizajnirajte svoje vizitkarte ili napravite kalendar i štampajte nalepnice za diskove.

Dostupno je za iOS i Android

Preuzmite aplikaciju Canon Easy-PhotoPrint Editor

Dostupno je za Mac i Windows

Preuzmite verziju Canon Easy-PhotoPrint Editor za stoni računar

Kompatibilnost

Podržane štampače potražite na sledećoj veb stranici.