Blog

CANON ZA PRAVNI SEKTOR

05.03.2024.

Umovi pravnika treba da budu oslobođeni od svega osim od pravnih poslova

Pošto se pravni sektor suočava sa sve složenijim izazovima, Canon je posvećen pružanju rešenja koja osnažuju pravne stručnjake. Dolazeći do uvida iz istraživanja o pravnom sektoru izvršenog u CEE regionu, Izraelu i Uzbekistanu, Canonova ponuda zasnovana na informatičkom oblaku odgovara na goruće potrebe advokatskih kancelarija i kancelarija javnih beležnika u digitalnom dobu.

 Osnaživanje pravne izvrsnosti

Canonova pametna rešenja su prilagođena za transformisanje pravnih praksi, da bi odgovorila na jedinstvene izazove pravnih stručnjaka. Ova rešenja pružaju slamku spasa advokatskim kancelarijama kojima su neophodni ubrzanje rada, povećanje bezbednosti podataka i pružanje izuzetne usluge klijentima.

Izazovi pretvoreni u prilike

Nalazi istraživanja savršeno se podudaraju sa izazovima sa kojima se Canonova rešenja hvataju u koštac.

  • Upravljanje rokovima: Canonova rešenja optimizuju radne procese, obezbeđuju efikasno upravljanje zadacima i pridržavanje ključnih rokova.
  • Bezbedna obrada podataka (GDPR) i deljenje podataka u okruženju rada sa daljine: Naša tehnologija obezbeđuje bezbedno upravljanje podacima, olakšavajući usaglašenost sa GDPR-om i bezbednu saradnju na daljinu.
  • Arhiviranje papirnih dokumenata: Canonova digitalna rešenja za upravljanje dokumentima eliminišu ograničenja fizičkog arhiviranja, smanjujući troškove i poboljšavajući efikasnost pronalaženja dokumenata.
  • Kontrola verzije dokumenta: Uz Canon se zadržavanje kontrole nad verzijama dokumenata obavlja bez napora, što obezbeđuje pravnu tačnost i usaglašenost.
  • Rad na daljinu: Rešenja u informatičkom oblaku omogućavaju zaposlenima da izvršavaju zadatke u tradicionalnim i u udaljenim kancelarijama i da trenutno dele dokumente među različitim timovima.

Mihaela Jilavu, Poslovni razvoj proizvoda (Canon CEE), kaže:

„Prepoznajemo specifične potrebe pravnog sektora i razumemo koliko je za advokatske kancelarije važno da rade produktivno, štiteći poverljivost dokumenata. Čvrsto verujemo da naša rešenja za upravljanje dokumentima i usluge upravljanja štampanjem dodaju ogromnu vrednost pravnim stručnjacima“.

Sveobuhvatna rešenja za pravni sektor

Canonova posvećenost pravnoj izvrsnosti obuhvata čitav asortiman specijalizovanih rešenja koja doprinose olakšavanju administrativnih opterećenja i povećanju efikasnosti rada.

  • Upravljanje ugovorima: Ubrzajte čitav životni ciklus ugovora, od izrade nacrta i pregleda do pregovaranja.
  • Obrada faktura: Preuzmite kontrolu nad protokom gotovine – uštedite vreme, povećajte produktivnost i budite bezbrižni zahvaljujući robustnom sistemu evidencije.
  • Digitalna arhiva: Obezbedite usaglašenost sa zakonskim propisima, istovremeno pojednostavljujući arhiviranje i pronalaženje dokumenata u izuzetno bezbednom okruženju.
  • Digitalna soba za poštu: Efikasno upravljajte upitima klijenata i komunicirajte sa trećim stranama.
  • Bezbedno upravljanje dokumentima: Zaštitite poverljive podatke klijenata pomoću robustnih bezbednosnih karakteristika i osigurajte usaglašenost sa propisima u kancelariji i prilikom rada sa daljine. Kontrolišite svoje radne procese u vezi sa dokumentima prilikom štampanja i skeniranja.

Canon je isporučilac kompletnih rešenja, što firmama olakšava administrativna opterećenja u ovim ključnim poslovnim procesima, osnažujući pravne stručnjake da se istaknu u svom polju delovanja i da se usredsrede na ono što rade najbolje – na pružanje pravnih saveta.

Otkrijte Canonova pametna rešenja u informatičkom oblaku za pravni sektor u saradnji sa našom firmom, Malex City Copy Service-om kao gold partnerom Canona

Otkrijte kako Canonova inovativna rešenja mogu da podignu vašu pravnu praksu na viši nivo, hvatajući se u koštac sa najčešćim izazovima s kojima se suočavate.

Kontaktirajte nas mail: office@malex.rs ili tel: 011/329-19-82 i saznajte više o Canonovoj ponudi.