Blog

CANON PREDSTAVLJA NOVI A4 STONI SKENER: SAVRŠEN ZA MODERNE RADNE PROSTORE

16.10.2023.

Canon Europe lansirao novi imageFORMULA DR-S250N, pouzdani, bezbedni i produktivno kompaktni stonoi skener, dizajniran da služi užurbanim modernim radnim prostorima. DR-S250N omogućava brzo i lako skeniranje i deljenje dokumenata sa širokog spektra uređaja, omogućavajući preduzećima da zadovolje potrebe fleksibilnijeg radnog mesta.

Za većinu organizacija, skeniranje je ključni deo svakodnevnih operacija. Ovaj A4 stoni skener ispunjava zahteve za poboljšanom saradnjom na više radnih lokacija, olakšavajući brzo deljenje datoteka i održavajući tokove posla koji su

veliki u dokumentima.

Fleksibilno i raznovrsno povezivanje

imageFORMULA DR-S250N pruža jednostavan i direktan pristup deljenju dokumenata sa fleksibilnim opcijama povezivanja, omogućavajući korisnicima da se neprimetno povežu preko okruženja lokalne mreže (LAN) ili direktno preko USB-a. Opremljen moćnom funkcionalnošću web skeniranja, uklanja dugotrajno podešavanje izazvano instalacijom drajvera ili softvera, smanjujući kašnjenja u toku posla.

Uređaj je lako započeti koristiti jednostavnim skeniranjem QR koda prikazanog na skeneru koristeći svoj mobilni uređaj – ova karakteristika nudi trenutnu vezu sa aplikacijom zasnovanom na pretraživaču skenera, CaptureOnTouch LITE Web. imageFORMULA DR-S250N je takođe kompatibilan sa raznim uređajima, uključujući tablete, računare, MacBook i Chromebook računare – donoseći fleksibilnost i praktičnost onima koji žele da pristupe moćnim mo

gućnostima skeniranja u okviru kancelarije ili zajedničkog okruženja za rad.

Uređaj takođe ima funkciju direktnog skeniranja, omogućavajući korisnicima da direktno podese rutinske tokove skeniranja, bez potrebe za računarom ili dodatnim softverom za skeniranje. Kao rezultat toga, zaposleni mogu da skeniraju dokumente direktno u e-poštu, deljene fascikle i platforme za saradnju kao što su Teams ili Slack pritiskom na dugme.

Pakovanje produktivnosti i kvaliteta

Najnoviji imageFORMULA skener ne pravi kompromise u pogledu kvaliteta uprkos visokoj produktivnosti, nudeći korisnicima vodeće mogućnosti obrade slike na tržištu koje daju rezultate skeniranja visokog kvaliteta. Preko kontaktnih senzora slike (CIS), korisnici imaju koristi od oštrijih slika, manje izobličenja i poboljšane čitljivosti teksta.

Jednom kada korisnik skenira dokument, optičko prepoznavanje znakova (OCR) se može koristiti za kreiranje datoteka koje se mogu uređivati i pretraživati, za efikasnu saradnju i deljenje dokumenata. Kompatibilan sa širokim spektrom tipova dokumenata, uključujući dokumente standarde veličine, priznanice, vizit karte i pasoše, skener podržava širok spektar kancelarijskih zadataka.

Olakšavanje bezbednosti dokumenata

Kako firme svih veličina nastavljaju da istražuju svoju IT bezbednost, IT menadžeri imaju zadatak da bolje razumeju perimetre svoje organizacije i gde postoje potencijalne slabe tačke. Uređaj imageFORMULA DR-S250N pojačava bezbednost na ivici mreže tako što se stara da skenirani dokumenti ne ostanu u skeneru, minimizirajući rizik od curenja poverljivih podataka, bez obzira na to koliko osoba deli uređaj.

Pored toga, IT timovi mogu lako da upravljaju korisnicima, postavljaju ograničenja i prilagođavaju podešavanja skeniranja korisničkih preferencija preko aktivnog direktorijuma ili adrese Lightveight Directori Access Protocola (LDAP) – obezbeđujući strogu bezbednost dokumenata.

Dizajniran imajući na umu održivost

imageFORMULA DR-S250N je dizajnirana imajući na umu održivost – obnovljiva solarna energija se koristi tokom proizvodnje, a njeno pakovanje se može ponovo koristiti i biorazgradivo je. Reciklirana plastika se takođe koristi za izradu uređaja, kao i izdržljive komponente, koje su dizajnirane da traju duže. Pored toga, njegova mala težina od 3,4 kg pomaže da se minimizira uticaj na životnu sredinu povezan sa transportom.

 

 

 

Za više informacija možete kontaktirati naš Prodajni tim ili direktno nam pište putem web chat-a na našem sajtu.