BEOGRAD, 22. maj 2015. – Canon Europe, vodeći svetski proizvođač rešenja za obradu slike, predstavio je četiri nova kompaktna A3 višefunkcionalna uređaja (multifunctional device – MFD) u boji: imageRUNNER ADVANCE C3320, C3320i, C3325i i C3330i. Nova serija C3300 daje partnerima priliku da iskoriste najveće tržišne segmente A3 štampe u boji i ponude rešenja koja se najbolje uklapaju uz pomoć zaokružene lepeze A3 i A4 uređaja, monohromatskih i u boji.

“Povratne informacije od naših partnera iz prodajnog kanala bile su od ključnog značaja u razvoju serije imageRUNNER ADVANCE C3300. Canon naporno radi kako bi shvatio koje su potrebe naših partnera i ulaže značajna sredstva u istraživanje i razvoj da bi ponudio pouzdana rešenja za njihove potrebe –  rešenja koja će moći da se koriste i u budućnosti. Naš glavni prioritet je da ponudimo partnerima platformu za jednostavno pružanje profitabilnih usluga i da im pomognemo u rastu njihovog poslovanja, koncentrišući se na ukupne troškove štampe koje imaju korisnici.“ kaže Francis Thornhill, direktor marketinga proizvoda u kompaniji Canon Europe zadužen za Europu i Veliku Britaniju.

Jednostavna i profitabilna usluga

Novorazvijeni mehanizam osmišljen je da ponudi pouzdanu i povoljnu štampu u boji visokog kvaliteta kao i niže troškove održavanja. Instalacija novih modela može se obaviti za svega nekoliko minuta, zahvaljujući sada već standardnom slikovnom čitaču i mogućnosti da se odjednom odrede postavke uređaja, aplikacije i licence.

Dizajn, osmišljen tako da omogući što ređe održavanje, otklanja potrebu za posetama servisera uz pomoć komponenti koje mogu da zamene i sami korisnici. Partneri mogu da upravljaju celim instalacionim flotama i da ih održavaju udaljeno, uz alate za upravljanje uređajima i uslugama koji su ujednačeni za celu lepezu ponuđenih uređaja imageRUNNER ADVANCE. Remote Support Operation Kit sada je standardizovan da bi se dodatno pojednostavio ovaj proces.

Platforma za rast

„Istraživanje pokazuje da je 90% ukupnih troškova štampe i dokumentacije vezano za upravljanje štampom i administraciju (15%), produkciju dokumenata (25%) i upravljanje dokumentima (50%), a ne uz trošak uređaja ili potrošnog materijala.* Nova serija osmišljena je posebno da bismo partnerima pomogli da reše neefikasnost u radnim okruženjima korisnika kroz jasne procese za unos dokumenata, jednostavno publikovanje i ujednačenu efikasnost upravljanja.” navodi Francis Thornhill.

Novi uređaji imageRUNNER ADVANCE bez teškoća se integrišu s postojećim informacionim okruženjima i širokim rasponom nagrađivanih rešenja za štampu i unos dokumenata. Partneri mogu da ostvare nove prihode kroz usluge upravljanja štampom i dokumentima koje optimizuju korisničke procese od početka do kraja i smanuju ukupan trošak štampe. Fleksibilna podrška za mobilni rad, kao što je štampa s mobilnih uređaja ili skeniranje direktno u skladišta u „oblaku“, osigurava budućnost poslovne investicije i nudi partnerima buduće prilike za prodaju i održavanje.

Nove performanse i vrednost

Novi mehanizam za štampu nudi savršen spoj niskih troškova korišćenja s pouzdanim otiskom visokog kvaliteta. S Canonovom novom imaging tehnologijom V² (Vivid & Vibrant), poslovni korisnici mogu interno praviti dokumente u boji profesionalnog izgleda koji uvek ostavljaju snažan utisak i pomažu im da se izdvoje od konkurencije.

Serija imageRUNNER ADVANCE C3300 nudi dodatnu vrednost za novac kroz standardizaciju čitača, originalni Adobe® PostScript® 3™**, Mailbox i podršku za pretražive PDF dokumente, kao i datoteke u formatima Office Open XML (PowerPoint i Microsoft Word). Dodatna poboljšanja uključuju automatsko otkrivanje veličine papira za štampu i skeniranje kao i jedinstvenu dvojnu spajalicu koja kombinuje tradicionalno spajanje i ekološko spajanje za smanjenje količine otpada, te lakše recikliranje i uništavanje dokumenata.

 

Serija imageRUNNER ADVANCE C3300 – najvažnije odlike:

  • Crno-beli i ispis u boji brzinom od 20/25, odnosno 30 stranica u minuti (C3320, C3320i/C3325i/C3330i)
  • Prilagodljivi, nagibni, WVGA ekran dijagonale 17,8 cm osetljiv na dodir
  • Kapacitet do 2.300 listova i fleksibilno upravljanje medijima za štampu
  • Poboljšane tehnologije za manje održavanja
  • Pametne aplikacijske platforme MEAP i MEAP web
  • Fleksibilni dodaci za završnu obradu uključujući tradicionalnu i eko-spajalicu u jednom uređaju
  • Napredne sigurnosne mogućnosti
  • Jednostavno upravljanje uređajima i flotama
  • Potrošni materijal koji se lako menja
  • Niska potrošnja energije

 

Serija imageRUNNER ADVANCE C3300 biće dostupna širom Evrope od juna 2015.

* Prilagođeno iz istraživanja agencije ALL Associates Group, Inc 2012

** Standardno na modelima „i“