Blog

Malex City Copy Service i u 2024 godini ponosni Canon gold partner i ovlašteni servis partner za Srbiju

02.02.2024.

Uzbudljive vesti stižu iz Canon-a! Ponosno objavljujemo da smo zadržali prestižni Canon Gold Partner status za Srbiju, kao i titulu ovlaštenog servis partnera. Ova priznanja potvrđuju našu posvećenost vrhunskom kvalitetu usluga i dugogodišnjem partnerstvu s vodećim globalnim brendom tehnologije, Canon.

Canon Gold Partner Status – Garant Izvrsnosti

Biti Canon Gold Partner je mnogo više od nagrade; to je pečat kvaliteta koji potvrđuje našu posvećenost pružanju najviših standarda u industriji. Ovaj prestižni status omogućava nam pristup najnovijim Canon proizvodima i resursima, što osigurava da naši klijenti uvek imaju na raspolaganju najnoviju tehnologiju i inovacije iz sveta digitalne štampe.

Ovlašteni Servis Partner – Pouzdana Tehnička Podrška

Kao ovlašteni servis partner, Malex City Copy Service obezbeđuje brze i efikasne usluge popravke i održavanja za sve Canon uređaje. Naši visokokvalifikovani tehničari su stručno osposobljeni za rešavanje svih vrsta tehničkih problema, čime smanjujemo vreme zastoja i optimizujemo produktivnost za naše klijente.

Canon i Malex City Copy Service – Savršeno Partnerstvo

Canon, globalni lider u oblasti digitalnih rešenja za štampanje, kopiranje i skeniranje, prepoznaje Malex City Copy Service kao partnera koji deli viziju izvrsnosti. Naša posvećenost pružanju vrhunskih usluga odražava se u održavanju Canon Gold Partner i ovlašteni servis partner statusa, što našim klijentima garantuje najviši nivo usluge.

Zašto Odabrati Malex City Copy Service?

Kroz dugogodišnju saradnju s Canon-om, Malex City Copy Service je postao sinonim za pouzdanost, efikasnost i inovacije u oblasti kopiranja i digitalne štampe. Naša sposobnost praćenja tehnoloških inovacija i prilagođavanja potrebama klijenata čini nas prvim izborom za sve koji traže pouzdana i moderna rešenja za digitalnu štampu u Srbiji.

Posetite Naš Sajt i Saznajte Više

Ponosni smo na postignuća koja smo ostvarili, ali se ne zaustavljamo ovde. Nastavljamo s predanim radom i unapređenjem kvaliteta naših usluga. Za više informacija o Canon proizvodima i našim uslugama, posetite našu web stranicu www.malex.com i otkrijte zašto smo vodeći izbor za digitalnu štampu u Srbiji.

malex canon gold partner