Vesti

Novi brzi i svestrani skener imageFORMULA DR-F120

15.10.2017.

Canon Europe, vodeći svetski dobavljač grafičkih rešenja, nedavno je predstavio imageFORMULA DR-F120, novi brzi i svestrani skener za dokumente. Taj kompaktan uređaj pomaže kancelarijskim korisnicima da produktivno skeniraju široki spektar poslovnih dokumenata radi unapređenog arhiviranja i efikasnijeg upravljanja papirnaim i digitalnim sadržajima.

 

 

Novi skener za dokumente imageFORMULA DR-F120 nudi korisnicima dodatnu vrednost i performanse. Dolazi sa ugrađenim automatskim mahenizmom za uvlaženje papira (Automatic Document Feeder – ADF), ali i položenom jedinicom za skeniranje te na taj nažin nudi veću fleksibilnost organizacijama koje traže poseban poslovni skener koji će im omogućiti digitalizaciju šireg spektra poslovnih dokumenata.

 

Dizajniran za podršku produktivnim kancelarijama

 

Primarno namenjen malim kancelarijama i odeljenjima u velikim kompanijama, imageFORMULA DR-F120 nudi kompaktan, elegantan dizajn koji štedi vredan prostor na radnom stolu, istovremeno zadržavajući profesionalan izgled koji karakteriše i ostale uređaje iz Canonove široke ponude proizvoda za kancelarije.
Atraktivan dizajn uparen je sa nizom karakteristika koje povećavaju produktivnost u kancelarijama i omogućavaju korisnicima da jednostavno obavljaju razližite poslove koje se tižu obrade dokumenata. Od jednostavne kontrolne plože do impresivne brzine skeniranja od 20 slika po minuti, novi skener nudi mnoštvo mogućnosti kojima podržava rutinske ili trenutne poslove. imageFORMULA DR-F120 pouzdano skenira do 800 dokumenata dnevno i opremljen je izdržljivim mehanizmom za uvlačenje papira za pouzdani rad bez zastajkivanja i za odvajanje različitih vrsta dokumenata.

Zahvaljujući ugrađenom automatskom mehanizmu za uvlačenje papira, imageFORMULA DR-F120 može skenirati grupe različitih dokumenata odjednom, uključujući tanke i debele papire, vizit karte, pa čak i dokumente duge do jednog metra. Ugrađena položena jedinica omogućava organizacijama da obrađuju veliki broj dokumenata koje je potrebno skenirati zasebno – od knjiga i časopisa, preko pasoša, sve do fotografija. Novi imageFORMULA DR-F120 nudi i podršku za veće formate dokumenata (vrste „legal“).

 

Intuitivna programska oprema

 

Novi imageFORMULA DR-F120 dolazi sa Canonovim intuitivnim programom CaptureOnTouch 3, te tako korisnicima nudi brze modove za skeniranje i alate za automatsku obradu koji rezultiraju optimalnim kvalitetom slike bez posebnih podešavanja. Softver omogućava jednostavno naknadno uređivanje, omogućavajući korisnicima da poboljšaju i prilagode skenirane slike menjanjem kontrasta, podešavanjem boja ili odabiranjem područja slike koje žele snimiti. Zahvaljujući OCR-u (optical character recognition – optižko prepoznavanje znakova), korisnici mogu sačuvati dokumente u PDF formatu, koji se mogu jednostavno pretraživati i uređivati, a da je pritom moguće snimati dokumente u različitim drugim formatima. Deljenje dokumenata je pojednostavljeno, uz mogućnost slanja na višestruka odredišta istovremeno kao i mogućnost postavljanja na popularne servise za snimanje u Claudu kao što su Sharepoint™, DropBox™ Evernote™, OneDrive, GoogleDrive i SugarSync.

Sean Suematsu, direktor za rešenja za skeniranje dokumenata za Europu u kompaniji Canon Europe, kaže: “Organizacije sve više ostvaruju prednosti prelaskom na digitalizovano kancelarijsko okruženje i pri tome profitiraju na razne načine: od uštede vremena korisnicima zahvaljujući jednostavnom i trenutnom pristupu važnim dokumentima, do veće kancelarijske produktivnosti. Ovo, pak, pozitivno utiče na potražnju za poslovnim skenerima visoke brzine. Naš novi imageFORMULA DR-F120 ne samo da nudi pouzdano skeniranje velike brzine nego i svestranu funkcionalnost koju traže naši korisnici, a sve to po vrlo konkurentnoj ceni.”

ImageFORMULA DR-F120 dostupan je širom Europe.

Za više informacija možete kontaktirati naš Prodajni tim ili direktno putem Chat-a na sajtu.