Servis

Malex City Copy Service – Canon Servis Beograd

 

Canon servis Beograd, po pozivu, je praktično najrasprostranjeniji vid održavanja birotehničke opreme. Po najpovoljnijim cenama, u našem Canon servisu, dobićete visok kvalitet usluge i isključivo originalne rezervne delove i potrošni materijal.

U Canon servisu zaposleno je nekoliko ekipa servisera koji planski pokrivaju celu teritoriju Republike Srbije i obavljaju sve servisne usluge na lokaciji korisnika i u našem sevisu.

U servisiranje spada i detaljno pranje uređaja. To je najbolji način da se proveri kakvo je stvarno stanje komponenti uređaja. Posle čišćenja i pranja, uređaj se podmazuje, sklapa i testira. Posle finog štelovanja, uređaj se pakuje u zaštitnu foliju i vraća korisniku na dalju upotrebu. Da bi uređaj bio stalno ispravan potrebno je raditi redovan servis.

Sertifikovani servisni Inženjeri u kompaniji Malex City Copy Service – Canon Servis Beograd, poseduju odlična znanja i u mogućnosti su da otklone gotovo svaki problem na vašem uređaju.

Bez obzira na tip i brend vašeg uređaja, budite sigurni da naši inženjeri imaju rešenje za svaki vaš problem. Stalno unapređenje servisnog tima predstavlja jedno od glavnih načela politike kvaliteta kompanije Malex City Copy Service.

Canon Servis Beograd servisira:

Crno -bele fotokopir uređaje
Kolor fotokopir uređaje
Fax uređaje
Multifunkcionalne uređaje
Printere
Skenere
Štampače velikog formata
Fotoaparate
Kamere
Projektore