Dokument Skener Canon DR C240

DR-C240 je izuzetno kompaktni i snažni stoni skener koji ima robustan dizajn i omogućava pouzdano manipulisanje papirom, za skeniranje raznih veličina i formata dokumenata, što obuhvata i pasoše.

Prednosti

  • Povećajte produktivnost uz brzo dvostrano skeniranje do 90 slika u minuti
  • Lako skenirajte razne tipove dokumenata, što obuhvata i pasoše, pomoću jednog kompaktnog uređaja
  • Uživajte u bezbrižnosti uz vrhunsku pouzdanost manipulisanja papirom i izdržljivu konstrukciju
  • Ulepšajte okruženje zahvaljujući tihom radu, kompaktnim dimenzijama i elegantnom dizajnu
imageFORMULA_DR-C240

Karakteristike Canon DR-C240

Odlične performanse i fleksibilni načini primene

Vrhunski kvalitet izrade skenera imageFORMULA DR-C240 i funkcije naklonjene produktivnosti predstavljaju revoluciju u ovom cenovnom segmentu. Uz veliku brzinu skeniranja do 45 stranica u minuti/90 slika u minuti, imageFORMULA DR-C240 predstavlja prirodan svestrani izbor za kancelarijska odeljenja i radne grupe. Njegov tihi rad i kompaktni, primamljivi stoni dizajn ostavljaju odličan utisak u kancelarijama i u odeljenjima za korisničku podršku, na primer u bankama, hotelima, bolnicama i državnim institucijama.

Dizajniran je u skladu sa potrebama korisnika

Robusna konstrukcija skenera imageFORMULA DR-C240 i njegov izdržljivi mehanizam za uvlačenje dokumenata razvijeni su na osnovu povratnih informacija korisnika. U pitanju je korak napred kada je u pitanju kvalitet izrade u ovoj klasi skenera i veoma lako može da pruži do 4.000 skeniranih dokumenata na dan. Mehanizam za uvlačenje dokumenata kapaciteta 60 listova maksimalno povećava produktivnost zahvaljujući tome što pouzdano uvlači grupe dokumenata različitih veličina i tipova medija: od pasoša i plastičnih kartica do dvostranih A4, A3 (u režimu presavijanja) i dugačkih dokumenata (do 3 m).

Precizno manipulisanje papirom

Kako bi vam radni procesi tekli glatko, imageFORMULA DR-C240 pruža snažni i veoma kvalitetni mehanizam za uvlačenje koji garantuje najveću pouzdanost u klasi za skeniranje različitih dokumenata, što obuhvata i izuzetno tanke papire od 27 g/m2. Funkcije ultrazvučne detekcije duplog uvlačenja i oslobađanja duplog uvlačenja omogućavaju brz nastavak skeniranja, čime se vreme neoperativnosti svodi na minimum.

Lako rukovanje, postojani rezultati

imageFORMULA DR-C240 ima širok asortiman veoma kvalitetnih mogućnosti za obradu slike. U njih spadaju detekcija veličine stranice i usmerenja teksta, poboljšavanje teksta, poravnavanje stranice i automatska detekcija boja. Intuitivna kontrolna tabla operaterima omogućava da skeniraju pomoću jednog dugmeta, čime se ubrzavaju i pojednostavljuju zadaci skeniranja.

Bogat softverski paket

Napredna aplikacija CapturePerfect kompanije Canon omogućava efikasno grupno skeniranje i podržava priloženi Kofax VRS upravljački program za poboljšan kvalitet slike. Da biste intuitivno skenirali dokumente, a zatim ih lako slali na više odredišta (što obuhvata i usluge informatičkog oblaka), samo upotrebite CaptureOnTouch kompanije Canon. Priloženi softver eCopy PDF Pro pruža snažne alatke za kreiranje, uređivanje i konverziju PDF dokumenata.

Pristupačan je za upotrebu i održavanje

Bez muke možete sami da zamenite dugotrajni valjak sa zadrškom i jedinicu valjka za uvlačenje na skeneru imageFORMULA DR-C240, što troškove posedovanja svodi na minimum. Impresivno niska potrošnja energije (samo 19 W tokom rada i 1,4 W u stanju pripravnosti) dodatno umanjuje režijske troškove i maksimalno smanjuje uticaj na životnu sredinu.

*** Cenu dobijate na upit, kako putem chata ili maila: prodaja@malex.rs sa naznakom uredjaj na akciji „ŠTEDLJIVA ŠTAMPA“

Zakaži besplatnu analizu troškova štampe

Therefore Personal Edition

Jednostavni softver za radni proces sa dokumentima koji pruža moćne funkcije – promenite način na koji upravljate i delite poslovne dokumente.

Pruža brz i efikasan protok informacija, uz bezbedan pristup, čuvanje, uređivanje i obradu.

 

Brži procesi

Brzo i lako snimajte papirne i digitalne dokumente. Zbog toga povećava produktivnost uklanjanjem administrativnih procesa koji oduzimaju puno vremena.

 

Zaštićene informacije

Održite kompatibilnost, uz zaštitu podataka. Napredna kontrola pristupa, prava za dozvole i mere protiv zloupotrebe, za stalnu zaštitu informacija.

 

Bilo koji uređaj, bilo kada

Therefore pruža pristup preko veba u realnom vremenu, na svakom uređaju. Sada zaposleni mogu da preuzimaju potrebne informacije bilo kada i sa bilo kojeg mesta.

+ POKLON

PANDA ANTIVIRUS - 3 MESECA FREE

Zaštitie Vaš računar 3 meseca BESPLATNO uz najsavremeniji PANDA anti virus program.

+
USB flesh memorija

+
1 paket Canon Orange Label Papira

+

Instalacija i implementacija Therefore

** Da bi ste učestvovali u akciji potrebno je u mailu da napišete „ŠTEDLJIVA ŠTAMPA“