Kontrola štampe (UniFlow)

Kompanija Malex City Copy Service može zajedno sa Vama da osmisli strategiju kako da kontrolišete način štampanja vaših dokumenata. Prema tome, ako želite pametnije da štampate i da svojoj kompaniji  uštedite novac, sada možete.

uniFLOW OUTPUT MANAGER – Rešenje za kontrolu štampe

Canon uniFLOW Output Manager je potpuno modularno softversko rešenje za kontrolu štampe koje se može prilagoditi potrebama svakog preduzeća bez obzira na njegovu veličinu. Brz, moćan i krajnje jednostavan za upotrebu omogućiće vam da po najpovoljnijoj ceni odštampate sve što poželite i da pri tom tačno znate koliko i gde ste uštedeli.

Ovaj softver to čini pomoću nadzora ko, gde i kako štampa, i pomoću automatskog preusmeravanja štampanja na najekonomičnije uređaje.

Njegovom upotrebom rukovodioci dobijaju efikasniju kontrolu i upravljanje nad celom flotom biroopreme, a sama organizacija štedi novac u svom budžetu i vreme svojih zaposlenih.

uniFLOW Vam obezbeđuje viši nivo sigurnosti ispisa, jer se više neće dešavati da dokumenta stoje na štampaču po nekoliko sati ili ceo dan, niti će se dešavati da neko uzme Vaša dokumenta sa štampača.

Štampa dokumenata će početi tek nakon što se korisnik koji je zadao štampu identifikuje na uređaju pomoću nekog od raspoloživih metoda identifikacije i odabere iz liste dokument koji će štampati.

Pozovite našu prodajnu službu za besplatne konsultacije.

Gde kupiti?

Malex City Copy Service d.o.o.
Authorized Canon Partner
Adresa: Mije Kovačevića 10
11060 Beograd, Republika Srbija
Telefon: +381 11 329 19 82
Email: office@malex.rs